OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0 Kč

Zásady zpracování osobních údajů

1.
Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je IČ:  121 941 74se sídlem Mánesova 1579, 66603 Tišnov, CZ (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou 
    • správce:  Kubicová Markéta
    • adresa:  Mánesova 1579, 66603 Tišnov 3, CZ
    • e-mail:  kubicova.marketa@seznam.cz
    • telefon: +420 724 227 300
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě

2.
Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy 
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
      • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
      • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

  • V. Účelem zpracování osobních údajů je
    • • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3.
Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje
    • • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů
    • • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 
  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže

4.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: 
    • • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
    • • zajišťující marketingové služby.
  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. ….

5.
Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

6.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

7. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • II. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. 
  • III. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

Služby

Služby

Salon Nefertiti není jen kadeřnictví, ale i manikúra, pedikúra. Pro ženy, muže i děti. 

péče o vlasy

Kadeřnictví

Nabízíme nové trendy střihů, jak pánských, dámských tak i dětských a samozřejmě také barvení, přelivy, melíry, trvalé ondulace, svatební a společenské účesy.

péče o nehty na rukou

Manikúra

Čisté a upravené ruce jsou součástí estetického vzhledu nejen u žen, ale také u mužů a dětí. Pokud nemáte od přírody nehty bez chybičky, je na čase s tím začít něco dělat.

péče o nohy

Pedikúra

Aby se Vaše nohy cítily jako v  bavlnce. Pedikérku by měl navštívit každý, komu záleží na vzhledu a zdraví svých chodidel

Hýčkejte se

Parafínové zábaly

Pro ruce i nohy. Teplý parafín příjemně prokrví, prohřeje kůži, svaly i klouby. Po parafínu budou vaše ruce krásně jemné , vyživené a hydratované.

nefertiti_kupon_kadernictvi.jpg

Kupóny

Nechcete službu pro sebe a přesto byste náš salon využili jako dárek? Darujte krásné kupóny v lesku.

Výročí

Osobní kupón

Pokud chcete na kupón vlastní fotku a text, není problém. Vše je již v ceně kupónu.

Umíme kadeřnictví, pedikúru, manikúru, to je samozřejmost, ale nabízíme další přidané hodnoty. 

Taxi pro seniory proplatíme

Senior taxi

Senioři, nemusíte k nám pěšky, nemusíte autobusem, pohodlně si zavolejte senior taxi a my vám jej po předložení účtenky proplatíme. I cestu zpět pochopitelně.

pejskům vstup povolen

Pejsci k nám mohou

Jdete kolem a máte sebou pejska, nebojte se vstoupit. Máme taky pejska a pejsci jsou s páníčky i bez :) vítáni.

platba kartami

Platba kartou

Víte že ani u nás již nemusíte nosit hotovost? Moderní je platba kartou a my chceme být moderní a stále mladí jako naši zákazníci.

Důležité informace

OTEVŘENO OD 3.5.2021 - KONEČNĚ

Ke 3. květnu se v Česku znovu otevřou služby spojené s péčí o tělo, jako jsou: kadeřnictví, manikúry, pedikúry, masáže nebo kosmetické služby.
Obsluha může v jeden čas poskytovat službu vždy jen jednomu zákazníkovi. Mezi místy, kde jsou klienti obsluhováni, musí být rozestup minimálně dva metry.
Lidé, kteří budou chtít služeb využít, se budou moci prokázat několika typy testů a potvrzení:
  • PCR testem nebo
  • antigenní testem provedeným na certifikovaném místě,
  • použitelné budou i testy z práce či školy.
  • Jednorázově si také člověk bude moci udělat test sám přímo v provozovně před využitím služby.

My to budeme dodržovat - děláme to pro vás .... kadeřnictví je uklizeno, dezinfikováno, nachystáno na vaše návštěvy.

Články, návody, tipy

Archív