0 Kč

Všechno co může být přidáno do koupele 

V ulicích je už chladno, což znamená, že osvěžující sprcha není tak lákavá pro každého z nás. Nyní si chceme spíše vychutnat horkou koupel, dobře se zahřát a relaxovat. Takže je čas hýčkat se o víkendu příjemnými lázněmi s užitečnými aditivy!

Zde jsou některé z nich.

Mořská sůl

Má omlazující účinky, pomáhá zbavit se celulitidy, omezuje pocení, zvyšuje pružnost pokožky a posiluje nehty. Pokud si chcete udělat relaxační koupel, dejte pytlík soli pod proud horké vody. Solné lázně nejsou doporučené více než 2 krát týdně.

Soda

Soda do koupele - skvělý způsob, jak zregenerovat po náročném pracovním dni. Chcete-li aby vaše pokožka byla měkká a hedvábná, přidejte 200 g jedlé sody do teplé lázně a relaxujte v něm 20 minut. Sedavá koupel v roztoku sody je všeobecně známým bojovníkem proti vaginální mykóze.  Pomáhá bojovat i proti lupénce.

Chcete vědět, co vám hodinka v takovém lázni přinese?

  • Zbavíte se bolestí - hlavy, břicha, svalů, šlach a dámy i menstruačních
  • Únava a slabost po namáhavém dni se rozplynou
  • Koupel dokáže podpořit hojení drobných povrchových ran, které vydezinfikuje, ránu stáhne a hojení urychlí
  • Zažívací potíže po koupeli ustoupí do pozadí
  • Vaše pokožka se dokonale zregeneruje, problémy (např. se svěděním) ustanou
  • Soda bikarbona vytahuje záněty, včetně chřipky a angíny
  • Koupel detoxikuje vaše tělo - vyčistí ho od toxinů a nahromaděných odpadních látek
  • Nastartuje se samoléčebný proces nejen těla ale také vašeho nitra
  • Odpadne z vás stres, melancholie a vy budete plni energie.
  • Budete se cítit mladí - váš organismus i mysl se uvolní.

Epsom sůl

Epsom sůl, podobně jako mnoho přírodních látek dnes zažívá renesanci. Chválí si ji dokonce i několik světoznámé ženy. Proč je nevyzkoušet? Obsahuje síran hořečnatý, který pomáhá uvolnit svaly a zmírňuje únavu. Tato sůl je také užitečná pro suchou nebo mastnou pleť. Působí jako přírodní antiseptikum a pomáhá kůži absorbovat vlhkost. Přidejte 2 šálky Epsom soli do horké vody a vykoupejte se 20 minut. Pokud chceme mít ploché bříško, stačí se třikrát týdně vykoupat v lázni, do které přidáme dva hrnky soli Epsom. Koupel působí proti nadýmání břicha a snižuje zadržování vody.

Nezapomeňte se po relaxační koupeli osprchovat.

Mléko

To má velké množství prospěšných vitamínů, které zvyšují pružnost pokožky a mají omlazující účinky. Chcete-li takový relaxační koupel přidejte do horké vody 1 litr mléka. O pozitivech mléka věděla již Kleopatra, která si pravidelně dopřála koupel v mléce. O tom, že si byla vědoma toho, co dělá, není pochyb. Mléko působí jako stimulační prostředek krevního oběhu a podílí se na regeneraci buněk kůže. Mléko jako součást domácí kosmetiky je vhodné pro všechny typy pleti. Uklidňuje, hydratuje a dodává živiny! Je opravným prostředkem pro suché a roztřepené vlasy. Mléko je bohaté na vitaminy skupiny B. Vitamín A je bojovníkem proti vráskám, vitaminy C a E jsou významnými antioxidanty.

Levandule

Můžete naplnit malou utěrku sušenými květy levandule, nebo přidejte několik kapek levandulového oleje do vany. Tato aromatická koupel vám pomůže zbavit se bolestí hlavy a zánětu kůže. Levandulová koupel nejen nádherně voní, ale zbaví vás i stresu a podrážděnosti, zlepší stav kožních plísní a omladí pokožku.

Éterické oleje

K obnově a regeneraci po náročném pracovním dni pomůže koupel s esenciálními oleji z citronu nebo mandarinky. Přidejte 7-9 kapek oleje do horké vody a ležte v něm po dobu 15-20 minut. Pro úplnou relaxaci se po koupeli zabalte do teplé deky.

Med

Výborně hydratuje a zvláčňuje pokožku. V půl litru horkého mléka rozpusťte deset lžic medu a nalijte do vody ve vaně. Relaxujte v něm třicet minut. Pokožka za ten čas nasaje výživné látky, zjemní a bude pěkně zářit. Voda v lázni by však neměla mít více než čtyřicet stupňů, jinak se zničí výživné látky z medu. Chcete-li mít koupel ještě výživnější, přidejte do směsi mléka medu ještě 250 ml smetany.

Služby

Služby

Salon Nefertiti není jen kadeřnictví, ale i manikúra, pedikúra. Pro ženy, muže i děti. 

péče o vlasy

Kadeřnictví

Nabízíme nové trendy střihů, jak pánských, dámských tak i dětských a samozřejmě také barvení, přelivy, melíry, trvalé ondulace, svatební a společenské účesy.

péče o nehty na rukou

Manikúra

Čisté a upravené ruce jsou součástí estetického vzhledu nejen u žen, ale také u mužů a dětí. Pokud nemáte od přírody nehty bez chybičky, je na čase s tím začít něco dělat.

péče o nohy

Pedikúra

Aby se Vaše nohy cítily jako v  bavlnce. Pedikérku by měl navštívit každý, komu záleží na vzhledu a zdraví svých chodidel

Hýčkejte se

Parafínové zábaly

Pro ruce i nohy. Teplý parafín příjemně prokrví, prohřeje kůži, svaly i klouby. Po parafínu budou vaše ruce krásně jemné , vyživené a hydratované.

nefertiti_kupon_kadernictvi.jpg

Kupóny

Nechcete službu pro sebe a přesto byste náš salon využili jako dárek? Darujte krásné kupóny v lesku.

Výročí

Osobní kupón

Pokud chcete na kupón vlastní fotku a text, není problém. Vše je již v ceně kupónu.

Umíme kadeřnictví, pedikúru, manikúru, to je samozřejmost, ale nabízíme další přidané hodnoty. 

Taxi pro seniory proplatíme

Senior taxi

Senioři, nemusíte k nám pěšky, nemusíte autobusem, pohodlně si zavolejte senior taxi a my vám jej po předložení účtenky proplatíme. I cestu zpět pochopitelně.

pejskům vstup povolen

Pejsci k nám mohou

Jdete kolem a máte sebou pejska, nebojte se vstoupit. Máme taky pejska a pejsci jsou s páníčky i bez :) vítáni.

platba kartami

Platba kartou

Víte že ani u nás již nemusíte nosit hotovost? Moderní je platba kartou a my chceme být moderní a stále mladí jako naši zákazníci.

Články, návody, tipy

Archív